Logo_hovers_2020
Title
Svjetski festival animiranog filma /
dugometražno izdanje 2. - 7. lipnja 2009.
Svjetski festival animiranog filma / dugometražno izdanje 2. - 7. lipnja 2009.
hr | en

Prijave za Animafestov Pitching forum
28/11/12

U tijeku su prijave za 4. Regionalni forum za razvoj dugometražnih projekata tzv. Pitching forum koji će se održati u sklopu 23. Svjetskog festivala animiranog filma – Animafest Zagreb i programa Animafest Pro namijenjenog profesionalcima iz područja filma i animacije.

Okosnica programa Animafest Pro su Regionalni forum za razvoj dugometražnih projekata i Animafestov fond, koji predstavljaju dva komplementarna elementa za stimuliranje i razvoj projekata u različitim fazama produkcije. Regionalni forum razvija se kao platforma za predstavljanje dugometražnih animiranih projekata producentima i potencijalnim financijerima, a fond kao novčana stimulacija za razvoj najboljeg regionalnog projekta odabranog od strane međunarodnog odbora Regionalnog foruma.

Na Regionalni se forum mogu prijaviti redatelji i producenti dugometražnih animiranih projekata u konceptu, razvoju ili produkciji, čija je zemlja produkcije jedna od sljedećih: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Estonija, Hrvatska, Kosovo, Latvija, Litva, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švicarska i Ukrajina.

Rok za prijavu je 15. ožujka 2013.

Uvjete za prijavu projekata pročitajte u Pravilniku, a prijavnicu možete pronaći ovdje.