Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
7. do 12. lipnja 2021.
Svjetski festival animiranog filma / 7. do 12. lipnja 2021.
hr | en

Ivan's Need / Ivanova potreba


Manuela Leuenberger, Veronica L. Montaño, Lukas Suter

Švicarska / 2015 / 6' 20''Projekcije


Utorak, 08. 06.,
Kino SC, 15:30 h


Sinopsis


Ivan je opsjednut nevjerojatnom mekoćom tijesta. Mijeseći ga, on se gubi u intenzivnom sanjarenju, ne prihvaćajući da će, prije ili kasnije, glavni pekar svaki od divnih elastičnih komada tijesta pretvoriti u odvratno hrskav kruh... dok ne vidi Alvine duuuuugačke grudi.

Manuela Leuenberger


Manuela Leuenberger rođena je 1988. u Švicarskoj. Svoje je kreativne sposobnosti usmjerila na profesionalnu izradu slastica i čokoladnih bombona prije no što se odlučila za studij animacije na Školi za umjetnost i dizajn u Luzernu. Diplomirala je 2015. kratkim animiranim filmom Ivanova potreba.

 

Veronica L. Montaño


Veronica Lingg (Veronica L. Montaño) rođena je 1990. Prije početka karijere ilustratorice i redateljice, studirala je nekoliko predmeta kako bi maturirala te godinu dana radila s divnim ljudima s kojima se nije uvijek bilo lako sporazumjeti (u školi za djecu s posebnim potrebama). Kako bi postala animatorica, provela je tri godine studija na Školi za umjetnost i dizajn u Luzernu te diplomirala filmom Ivanova potreba

 

Lukas Suter


Lukas Suter was born in 1986 in Switzerland. After an apprenticeship as a Graphic Designer he worked for a few years in a small advertising agency in Zurich. He began to study animation in 2012 at Lucerne School of Art and Design and graduated in 2015 with the animated short Ivan’s Need.

 

Režija

Manuela Leuenberger, Veronica L. Montaño, Lukas Suter


Produkcija

Lucerne University of Applied Sciences and Art


Knjiga snimanja

Veronica L. Montaño, Manuela Leuenberger, Lukas Suter


Kompoziting

Manuela Leuenberger


Zvuk

Thomas Gassman, Etienne Kompis


Glazba

Tim & Puma Mimi


Animacija

Manuela Leuenberger, Lukas Suter


Kategorije

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE: ŠKOLA ZA ANIMACIJU I DIZAJN U LUZERNU