Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
6. do 11. lipnja 2022.
Svjetski festival animiranog filma / 6. do 11. lipnja 2022.
hr | en

Nemitarsam Nemitarsam / Ne bojim se


Reyhane Kavosh, Ali Raeis

Iran / 2022 / 6' 39''



Projekcije


Subota, 04. 06.,
Narodno sveučilište Dubrava, 11:00 h
Utorak, 07. 06.,
Kino Tuškanac, 09:30 h
Petak, 10. 06.,
Kino Tuškanac, 11:30 h
Subota, 11. 06.,
Kino Tuškanac, 10:00 h
Subota, 11. 06.,
Centar KNAP, 20:00 h


Sinopsis


Terme ne može zaspati, pa potraži nekoga za igru. Deseti zec predloži joj da zove roditelje i kaže im da ju je strah. Ali Terme se ne boji ničega, bar dok ne začuje čudne zvukove…

Reyhane Kavosh


Reyhane Kavosh (1984) studirala je grafički dizajn na Konzervatoriju za likovnu umjetnost i nastavila studij digitalnih umjetnosti na Školi za radio i televiziju. Režirala je nekoliko radova od kojih je animirana serija Tisuću i jedna priča najvažnija. Tu seriju producirao je i surežirao Ali Raeis i od 2010. godine napravljeno je više od 80 epizoda. Sudjelovala je na različitim festivalima i osvojila je nekoliko nagrada za svoje filmove  Wooden Flowers, Crow’s Nest, Persian Cats, The Sun i I’m a Penguin.

 

Ali Raeis


Ali Raeis ima magisterij iz dramskih umjetnosti s Islamskog sveučilišta Azad i BA iz produkcije s Iranskog sveučilišta za radioteleviziju. Suproducirao je i surežirao više od 100 animiranih filmova za djecu. Voditelj je SolhArta (Umjetničko-kulturni institut Solh & Salam) od 2014. godine. Čast mu je što su mu filmovi prikazani u natjecateljskim programima na prestižnim festivalima poput Isfahanskog međunarodnog festivala za djecu i mladež, Teheranskog međunarodnog festivala animiranog filma, Animafesta u Zagrebu, Međunarodnog festivala animiranog filma u Hirošimi, u Zlínu, na Giffoni Experienceu, Međunarodnom festivalu animiranog filma u Ottawi.

 

Režija

Reyhane Kavosh, Ali Raeis


Produkcija

Solh & Salam Institute


Scenarij

Hamze Alirezaei


Knjiga snimanja

Reyhane Kavosh


Zvuk

Mansoureh Honarmand


Glazba

Mahdi Ghashghaei


Montaža

Ali Raeis


Animacija

Negar Zanjani


Kategorije

NATJECANJE FILMOVA ZA DJECU 1 (dob: 3-6)
ANIMAFEST U VAŠEM KVARTU