Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
hr | en

Radionica animiranog filma / crtanje na staklo
19/11/13

Hulahop (organizator Svjetskog festivala animiranog filma - Animafest Zagreb) predstavlja Radionicu animiranog filma / crtanje na staklo pod vodstvom Michaele Müller. Radionica je namijenjena animatorima, slikarima i studentima Akademije likovnih umjetnosti (smjerova slikarstvo, animacija i novi mediji) i održat će se od 19. do 22. prosinca 2013. u MM centru, SC.

4-dnevnu radionicu vodit će Michaela Müller, višestruko nagrađivana autorica animiranog kratkometražnog filma Miramare, napravljenog tehnikom crtanja na staklo i prikazanog na više od stotinu filmskih festivala. Filmom Miramare te umjetničkim instalacijama rađenih tehnikom crtanja na staklo (Location Scouting: Airport, Trag, Unsettled, Magenta Movimento, itd.) Michaela Müller je postala jedna od glavnih predstavnika ove tehnike.

Polaznici radionice u četiri će dana savladati osnovne tehnike animacije na staklu i pod mentorstvom Michaele Müller napraviti animirani film.

Radionica je besplatna i ograničena na 10 polaznika. Prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice do 6. prosinca 2013. Rezultati će biti objavljeni 9. prosinca 2013. na Animafestovoj internetskoj stranici (www.animafest.hr).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na [email protected]