Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 6. - 11. lipnja 2016.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 6. - 11. lipnja 2016.
hr | en

Stick Man / Čovjek Štapić

Obiteljski program 2 (dob: 4+)

15312_004_sm_specialstill_m
15314_006_sm_specialstill_m
15313_005_sm_specialstill_s

Stick Man / Čovjek Štapić


Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon

Ujedinjeno Kraljevstvo / 2015 / 27' 8''



Projekcije


Subota, 11. 06.,
Kino Tuškanac, 12:00 h


Sinopsis


Polusatni animirani film nastao prema popularnoj dječjoj knjizi Julije Donaldson, s ilustracijama Axela Schefflera, autora slikovnice Grubzon. Čovjek Štapićpriča je o epskom putovanju jednog bezbrižnog oca, koji želi stići kući za Božić. „Čovjek Štapić živi u obiteljskom stablu sa svojom Štapić-dragom i njihovo troje Štapić-djece.“ Pridružite se Čovjeku Štapiću u čudesnoj pustolovini kroz različita godišnja doba, dok lovi zaigranog psa, biva bačen u rijeku, bježi iz labudova gnijezda i završi na lomači. Hoće li mu poći za rukom da za Božić bude s obitelji?

Jeroen Jaspaert


Jeroen je studirao na Akademiji za medije i dizajn u Belgiji, gdje je diplomirao film. Godine 2001. upisao je studij animacije likova na londonskoj školi Central St Martins, koju je završio s odličnim uspjehom. Kao redatelj u Tandemu počinje raditi 2003, a zatim 2012. prelazi u Acamar Films kao redatelj serije Bing, nominirane za dječju BAFTA-u. 

 

Daniel Snaddon


Prije no što se priključio ekipi Čovjeka Štapića kao suredatelj, Daniel je radio za Triggerfish Animation Studios kao crtač storyboarda i viši animator na drugom dugometražnom animiranom uratku tog studija, Khumba. Aktivan je član južnoafričke animacijske zajednice, a četiri je godine bio ravnatelj CTIAF-a, prvog animacijskog festivala u Južnoafričkoj Republici, koji je i suosnovao. 

 

Režija

Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon


Produkcija

Magic Light Pictures


Zvuk

Adrian Rhodes


Glazba

René Aubry


Montaža

Robin Sales


Animacija

Triggerfish Animation


Kategorije

Obiteljski program 2 (dob: 4+)