Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 9. - 14. lipnja 2015.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 9. - 14. lipnja 2015.
hr | en

In The Tall Grass / U visokoj travi

Natjecanje studentskog filma 4

In_the_tall_grass_still_1

In The Tall Grass / U visokoj travi


Nadia Dubijansky, Alexii Muftoll

Izrael / 2014 / 7' 51''



Projekcije


Petak, 12. 06.,
Kino Tuškanac, 11:00 h
Subota, 13. 06.,
Kino Tuškanac, 17:30 h


Sinopsis


Dan za danom Joseph je zarobljen u neprekidnom vrtlogu rata protiv svojih unutarnjih demona i strasti. Samo ako uspije pobijediti u ovoj borbi moći će ponijeti teret života i živjeti s drugima i sa sobom. Ako izgubi bitku, iščeznut će u najudaljenijem kutku svojeg iskrivljenog uma.

Nadia Dubijansky


Nadia Dubijansky rođena je 1988. u Rusiji, a 2001. s roditeljima je emigrirala u Izrael. U dobi od 18 godina priključila se izraelskim obrambenim snagama, a nakon demobilizacije upisala je studij na Odsjeku za animaciju Akademije Bezalel za umjetnost i dizajn u Jeruzalemu. U slobodno vrijeme slika ulja na platnu i bavi se sportom (trčanjem na duge staze). Kratki film U visokoj travi snimila je s kolegama kao diplomski projekt na Akademiji Bezalel 2014. godine.

 

Alexii Muftoll


Alexii Muftoll rođen je u bivšem Sovjetskom Savezu 1986. U dobi od 15 godina s obitelji je emigrirao u Izrael, gdje je studirao sociologiju i film na Izraelskom otvorenom sveučilištu. Kasnije je nastavio studij animacije na jeruzalemskoj Akademiji Bezalel za umjetnost i dizajn. Među njegovim brojnim interesima ističe se svijet fotografije i eksperimentalne elektroničke glazbe. U visokoj travi njegov je prvi ozbiljni kratki animirani film, koji je snimio 2014. s kolegama kao diplomski projekt na Akademiji Bezalel.

 

Režija

Nadia Dubijansky, Alexii Muftoll


Produkcija

Bezalel Academy of Arts & Design


Scenarij

Alexii Muftoll, Nadia Dubijansky


Zvuk

Arjen Schut


Glazba

Pavlína Filipovská


Animacija

Isca Mayo


Kategorije

Natjecanje studentskog filma 4