Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
3. DO 8. LIPNJA 2019.
Svjetski festival animiranog filma / 3. DO 8. LIPNJA 2019.
hr | en

AFN – Animation Festival Network na Short Film Marketu u Clermont-Ferrandu
30/01/23

AFN – Animation Festival Network će i ove godine sudjelovati na Short Film Marketu u Clermont-Ferrandu. Predstavnici svih pet festivala, članova mreže festivala animacije koju čine Animafest Zagreb (Hrvatska), Anifilm (Češka), Animateka (Slovenija), Animest (Rumunjska) i Fest Anča (Slovačka) bit će prisutni od 30. siječnja do 2. veljače. Posjetite nas na štandu E6!

Pozivamo vas na Meet&Greet koji će se održati u srijedu, 1. veljače u 18 sati, a od 20:15 u Espace Multimedia Georges Conchon otkrijte nagrađene filmove s proteklih izdanja naših festivala u programu Animation Network Presents.

Pridružite nam se na predstavljanju izbora iz projekata koji su sudjelovali u prvom Rise & Shine Pitching Labu, programa za stručno usavršavanje mladih autora koji razvijaju svoj prvi ili drugi animirani film. Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 30. siječnja u 17 sati u prostoru Agora u sklopu marketa. Rise & Shine Pitching Lab je zajednički projekt naših članova, Animafesta Zagreb i ljubljanske Animateke koji organiziramo u suradnji s Društvom slovenskog animiranog filma (DSAF) i CEE Animation.

Vidimo se u Clermont-Ferrandu!
 

Naše aktivnosti sufinancira program Creative Europe MEDIA Europske Unije.