Logo_hovers_2024
Title
Svjetski festival animiranog filma /
kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
Svjetski festival animiranog filma / kratkometražno i dugometražno izdanje 4. do 9. lipnja 2018.
hr | en

Volontirajte na Animafestu 2014!
14/04/14

Dragi ljubitelji animiranog filma, iskusni i neiskusni volonteri i zaljubljenici u festivale,

Od 24. Svjetskog festivala animiranog filma - Animafest Zagreb 2014 dijeli nas točno pedeset dana! Kako se datum otvaranja bliži i tempo priprema se zahuktava, kao i svake godine, trebamo pomoć naših vrijednih volontera.

Ovogodišnje izdanje Festivala, posvećeno kratkometražnim animiranim uratcima iz cijelog svijeta, održat će se od 3. do 8. lipnja 2014. u kinima Europa, Tuškanac i Cineplexx Centar Kaptol. Pored natjecateljskog programa, Animafest će i ove godine sadržavati niz popratnih filmskih programa, ali i razne druge popratne sadržaje poput tematskih predavanja, radionica, koncerata i izložbi.

Animafest otvara vrata volonterima u svim sektorima festivala (Press, Hospitality, Shop, Info point, Kino, Izložbe itd.), a sudjelovanjem na Festivalu imate priliku doživjeti puno zabave, ostvariti nove kontakte i prijateljstva te naučiti nešto više o organizaciji Animafesta i sličnih kulturnih manifestacija. Iz tog razloga, volonterske aktivnosti počinju već 19. svibnja 2014. pa vas molimo da budete toga svjesni pri prijavi za volontere Animafesta. Vjerujemo da ćete, uz raznolikost sektora, aktivnosti i događanja na ovogodišnjem festivalu, pronaći motiv za volontiranje i postati vrijednim dijelom našeg tima.

Prijaviti se možete najkasnije do 11. svibnja 2014. online putem linka za prijavu: OBRAZAC ZA PRIJAVU VOLONTERA

Za dodatna pitanja možete se obratiti direktno koordinatorici volontera Lovorki Sršen na e-mail [email protected]

Pozivamo Vas da nam se pridružite, volontirate, učite i zabavljate se s nama! Vidimo se na Animafestu!